Μεγαλώνουμε, βασισμένοι στις αρχικές μας αξίες

Επεκτείνουμε την πρωτογενή παραγωγή μας μέσα από συνέργειες με βιολογικά πιστοποιημένους κτηνοτρόφους ανά την Ελλάδα. Επεκτείνουμε τις δραστηριότητές μας και ταυτόχρονα η αρχική μας ιδέα παραμένει σταθερή: φρόντισε τη γη και τα ζώα και αυτά θα φροντίσουν εσένα.

Ευβιότοποι

Συνέργια ΑΕ, Κήρινθος, Εύβοια

Στο καταπράσινο ύψωμα της Κηρίνθου, στη Βόρεια Εύβοια, βρίσκεται το πρότυπο και επισκέψιμο αγρόκτημα πιστοποιημένης βιολογικής εκτροφής . Εδώ τα ζώα μεγαλώνουν φυσιολογικά με ήπιες μεθόδους, βιολογική σίτιση και προσωπική φροντίδα. Όταν σέβεσαι τα ζώα και τη φύση, τότε και αυτά σέβονται εσένα. Αυτή είναι η αρχή μας.

Βασιλάκης Νικόλας

Μύτικας Αιτωλοακαρνανίας

Γύρω από τους υδροβιοτόπους της λιμνοθάλασσας του Μεσολογγίου και του Αμβρακικού κόλπου, στον Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας, βρίσκεται το βιολογικά πιστοποιημένο αγρόκτημα του Νικόλα Βασιλάκη. Με καθημερινή φροντίδα, προσωπική ενασχόληση και την απαραίτητη τεχνογνωσία το αγρόκτημα κρατά τη μακρά κτηνοτροφική παράδοση της περιοχής παράγοντας κρέας υψηλής διατροφικής αξίας και γεύσης, χάρη στην βιοποικιλότητα της περιοχής. Η συνεργασία με τους ευβιότοπους αφορά αποκλειστικά την εκτροφή και πάχυνση βιολογικά πιστοποιημένων βοοειδών.

X

Ελάτε να γνωριστούμε

Εγγραφείτε στο newsletter μας και ενημερωθείτε πρώτοι για τις προσφορές μας