Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ατομικό κοντοσούβλι κοτόπουλου ή φιλεταρισμένο κοτόπουλο σε μικρές μερίδες και να το μαγειρέψετε, ακολουθώντας την ίδια διαδικασία αλλά χωρίς να το περάσετε σε σουβλάκια, σαν ασιατική τηγανιά.
Ανακατεύουμε σε μεγάλο μπολ όλα τα υλικά της μαρινάδας και τα ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Μαρινάρουμε τα σουβλάκια κοτόπουλου τοποθετώντας τα σε ένα φαρδύ πυρίμαχο σκεύος. Μπορούμε να αφήσουμε τα σουβλάκια στη μαρινάδα από 2-3 ώρες έως όλο το
προηγούμενο βράδυ.
Αφού μαριναριστούν τα ψήνουμε στο bbq ή στο grill, μέχρι να ψηθεί το κοτόπουλο.
Σερβίρουμε τα σουβλάκια με μία σάλτσα γιαουρτιού, ανακατεύοντας γιαούρτι με χυμό και ξύσμα lime, 1 σκ. σκόρδο τριμμένο, μερικά φύλλα κόλιανδρου ψιλοκομμένα, αλάτι και πιπέρι.