Ρίχνουμε σε μια μικρή κατσαρόλα όλα τα υλικά εκτός από το κατσίκι και τα αφήνουμε να πάρουν μία βράση. Βάζουμε το κρέας σε ένα ταψί και το περιχύνουμε με τη ζεστή μαρινάδα. Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε το νερό, σκεπάζουμε με λαδόκολλα και ψήνουμε στους 200°C για 1 ώρα ανά κιλό κρέατος. Ελέγχουμε μετά την πρώτη ώρα και κάθε 30-40΄ τη στάθμη των υγρών και αν χρειάζεται, συμπληρώνουμε νερό ώστε να υπάρχει πάντα λίγη υγρασία. Τα τελευταία 10-15΄ ξεσκεπάζουμε το ταψί για να ροδίσει το κρέας. Στο τέλος, σουρώνουμε τους χυμούς του ψησίματος και τους κρατάμε για σάλτσα.
Βράζουμε το πλιγούρι, το σουρώνουμε και το κρατάμε στην άκρη. Τσιγαρίζουμε το καρότο και το κολοκύθι μέχρι να μαλακώσουν, προσθέτουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι και το πλιγούρι και ανακατεύουμε καλά. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το μαϊντανό, τον κόλιανδρο, αλάτι και πιπέρι.
Σερβίρουμε το κατσίκι μαζί με το πλιγούρι.