Eviotopoi
Γύρος χοιρινός
READY TO COOK

Γύρος χοιρινός

Γύρος χοιρινός

Συστατικά:

  • 1 συσκευασία γύρο χοιρινό

Εκτέλεση:

Ψήσιμο στο φούρνο:
  1. Σε προθερμασμένο φούρνο απλώνουμε το περιεχόμενο της συσκευασίας σε λαμαρίνα με αντικολλητικό χαρτί.
  2. Ψήνουμε στις αντιστάσεις (180οC - 200οC ) για8’ - 10’ από κάθε πλευρά.
  3. Ψιλοκόβουμε σε ξύλο κοπής και σερβίρουμε.
Ψήσιμο στο τηγάνι:
  1. Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά και αλείφουμε την επιφάνειά του με ένα πινέλο με λίγο ελαιόλαδο (προαιρετικά).
  2. Ρίχνουμε το περιεχόμενο της συσκευασίας στο τηγάνι. Ψήνουμε για 6’-7’ τα φιλετάκια από κάθε πλευρά, μέχρι να μαγειρευτεί το κρέας και να εξατμιστεί η υγρασία της μαρινάδας.
  3. Ψιλοκόβουμε σε ξύλο κοπής και σερβίρουμε.

Προτεινόμενα προϊόντα

Παρόμοιες συνταγές

All recipes