Ψήσιμο στο φούρνο:
- Σε προθερμασμένο φούρνο απλώνουμε το περιεχόμενο της συσκευασίας σε λαμαρίνα με αντικολλητικό χαρτί.
- Ψήνουμε στο grill (230οC - 250οC ) για 12’-15’ από κάθε πλευρά μέχρι να ψηθεί το κρέας στο εσωτερικό του.
Σημείωση: ανάλογα το βάρος προσαρμόζουμε και το χρόνο ψησίματος.
Ψήσιμο σε τηγάνι:
- Ζεσταίνουμε καλά ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά και αλείφουμε την επιφάνειά του με πινέλο με λίγο ελαιόλαδο.
- Ρίχνουμε το περιεχόμενο της συσκευασίας στο τηγάνι και σκεπάζουμε το σκεύος.
- Ψήνουμε για περίπου 10’-12’ τα φιλέτα από κάθε πλευρά μέχρι να ψηθεί καλά το κοτόπουλο.
- Ξεσκεπάζουμε το τηγάνι και συνεχίζουμε το ψήσιμο για 2-3’ λεπτά ακόμα από κάθε πλευρά.
Σημείωση: ο χρόνος ψησίματος εξαρτάται από το βάρος του κοτόπουλου. Η ιδανική θερμοκρασία στο κέντρο του κοτόπουλου πρέπει να είναι 73οC.