Eviotopoi
Μοσχαρίσια Πικάτα
READY TO COOK

Μοσχαρίσια Πικάτα

Μοσχαρίσια Πικάτα

Συστατικά:

  • 1 συσκευασία μοσχαρίσια πικάτα

Εκτέλεση:

Ψήσιμο στο φούρνο:
  1. Τοποθετούμε την πικάτα σε ένα ταψί, όπου έχουμε στρώσει λαδόκολλα και προαιρετικά ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο.
  2. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220οC στις αντιστάσεις 8’-10’ από την κάθε πλευρά μέχρι να ροδίσει το πανάρισμα.
Ψήσιμο στο τηγάνι:
  1. Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά με αρκετό λάδι.
  2. Τηγανίζουμε την πικάτα για 2’-3’ από την κάθε πλευρά μέχρι να πάρει χρώμα και να κάνει μια ωραία κρούστα.

Προτεινόμενα προϊόντα

Παρόμοιες συνταγές

All recipes