Ψήσιμο στο φούρνο
- Προθερμαίνουμε το φούρνο για 10’-15’ και βάζουμε τη σχάρα με τα μπιφτέκια στη μεσαία σκάλα.
- Λαδώνουμε ελαφρώς τη σχάρα και ακουμπάμε πάνω τα μπιφτέκια ή τα βάζουμε στη λαμαρίνα του φούρνου στρωμένη με αντικολλητικό χαρτί.
- Ψήνουμε τα μπιφτέκια σύμφωνα με τις οδηγίες του παρακάτω πίνακα.
Ψήσιμο σε τηγάνι
- Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
- Αλείφουμε την επιφάνειά του με ένα πινέλο με λίγο ελαιόλαδο.
- Στη συνέχεια ψήνουμε τα μπιφτέκια σύμφωνα με τις οδηγίες του παρακάτω πίνακα

*Οι χρόνοι ψησίματος είναι για κάθε πλευρά