Σε προθερμασμένο φούρνο απλώνουμε το περιεχόμενο της συσκευασίας σε λαμαρίνα με αντικολλητικό χαρτί.
Ψήνουμε στις αντιστάσεις (180οC - 200οC ) για8’ - 10’ από κάθε πλευρά.
Ψιλοκόβουμε σε ξύλο κοπής και σερβίρουμε.
Ψήσιμο στο τηγάνι:
Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά και αλείφουμε την επιφάνειά του με ένα πινέλο με λίγο ελαιόλαδο (προαιρετικά).
Ρίχνουμε το περιεχόμενο της συσκευασίας στο τηγάνι. Ψήνουμε για 6’-7’ τα φιλετάκια από κάθε πλευρά, μέχρι να μαγειρευτεί το κρέας και να εξατμιστεί η υγρασία της μαρινάδας.